top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjoke Verweij

Tegenstellingen...

Wat een tegenstellingen…


De dagen aan zee met de meiden uit de shelter waren heerlijk en bijzonder. Genoten van de zon, zee en het zand. De kids bleven maar spelen en zwemmen…

Maar midden van al dit genieten kregen we ook een heel verdrietig bericht: het overlijden van een jonge baby als gevolg van kindermishandeling. Zijn moeder was sinds kort in onze zorg. Hier zijn eigenlijk geen woorden voor…


Dit verdriet kwam ook hard aan bij de meiden op vakantie. Een aantal van hen heeft een kind verloren door een abortus die verplicht werd door hun pooier. Er komt veel verdriet naar boven. Tegelijk is het mooi om te zien hoe ze elkaar steunen en voor elkaar zorgen.

Vader van het kind, en de pooier van moeder, zit in de gevangenis. Hij wordt beschuldigd van mensenhandel en mishandeling van de baby. Nu de baby is overleden, wordt ook moeder beschuldigd omdat ze pas laat medische hulp heeft gezocht. Dit maakt het allemaal extra heftig en moeilijk.


Het team in de shelter ondersteunt moeder en alle meiden zo goed mogelijk in hun verdriet. Vanuit Out of Abundance hebben we financieel bijgedragen in de kosten voor een grafkistje met houten kruis, enkele andere traditionele dingen en voor de begrafenisdienst.
122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page