top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjoke Verweij

Vakantie voor de meiden

Komende week gaan we weer een midweek naar de zee met de tent. Alleen dit keer voor het werk! Niet slecht, zo'n baan zou je denken... maar geloof me, het wordt een pittig weekje! Maar ook met veel lol. Ik ga als alleenstaande moeder op vakantie met de alleenstaande moeders van de shelter: 3 vrouwen, 6 kids, 2 tenten, 3 nachten en volkswagenbus.

Alleen ons gezin heeft de zee gezien. Voor de anderen is het allemaal nieuw. Maar het is ook voor allemaal hun allereerste vakantie, allereerst in tent, allereerst zelf geld verdient met werk om dit te kunnen betalen. Ik kan jullie dit vertellen: afgelopen week was een week vol emoties bij moeders en kinderen. Verschillende voorbereidingsgesprekken hebben we gevoerd en alles is allang ingepakt. Nieuwe strandhanddoeken, badkleding, slippers ed zijn gekocht. Zandschepjes, strandmatjes, zwemvesten... het staat klaar.


Nadien zullen we een impressie geven van de tijd samen. Nu wil ik u gebed vragen, dat alles goed mag gaan, dat het een tijd van relaxen mag zijn voor deze hard werkende moeders en voor de kinderen. Maar dat het ook een goede tijd mag zijn voor wat parenting tijd met de moeders als de kids slapen of spelen.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page