top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjoke Verweij

Bedankt!

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Wat een geweldige steun hebben we gekregen, in berichtjes, in gebeden en in financiële ondersteuning. Hartelijk dank daarvoor!!!


Voor Carolien zijn de eerste stappen gezet naar een mooi en gezond gebit. Er zijn foto's gemaakt en de eerste tanden zijn getrokken. Ze moest erg huilen. Niet vanwege de pijn maar omdat ze zomaar deze behandeling kreeg.


Ook voor de vluchtelingen uit Oekraïne kwamen er veel giften binnen. Dat is fijn en hard nodig!

Er worden zo'n 30-40 maaltijden per dag klaar gemaakt. Anderen koken liever zelf (goede afleiding!) en krijgen daarvoor de boodschappen. Dankbaar voor al het voedsel dat we krijgen van NGO's en de voedselbank. Voor de mensen die boodschappen doen en voor het geld dat we krijgen om deze inkopen te doen.

Naast de hulp aan de vluchtelingen gaat ook het gewone werk door. We hebben de materialen gekregen voor de transitiehuizen. In de afgelopen periode werd de elektriciteit al aangebracht. Nu kunnen we ook de badkamers en keukens installeren. Ook kan de isolatie van de buitenmuren worden aangebracht.Wil je ook een bijdrage geven? Dat kan via NL36INGB0008731700 t.n.v. Stichting Out of Abundance. En blijf alsjeblieft ook voor ons bidden!

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page