top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjoke Verweij

Even in Nederland en nu weer terug in Roemenie

Doret was in Nederland! Wat was het fijn voor haar om met Florin en Larisa om weer tijd door te brengen met familie. Door alle Covid maatregelen hier in Nederland zijn bv. bezoekjes in de kerk niet doorgegaan, jammer! Maar hoe heerlijk was het om eindelijk weer hier te zijn!


Na de feestdagen vertrok Doret weer naar Roemenie. Ook daar zijn op dit moment veel Covid besmettingen en het opvang huis heeft hier ook mee te maken. Na besmetting van een moeder en dochter moest iedereen in het opvanghuis in quarantaine. Het is niet altijd makkelijk om met 12 vrouwen en 7 kinderen in 1 huis te wonen en geen kant op te kunnen. Bid voor hen!


In eerste instantie ging Doret nog wel naar het opvanghuis. Maar met verscherpte maatregelen na de positieve PCR test, moet zij samen met Florin en Larisa volledig thuis blijven. Voor iedereen weer flink aanpassen. Hopelijk blijven zij negatief en kunnen ze snel weer naar het opvanghuis en naar school.


Tenslotte, als thuisfrontcommissie zijn we bezig met jaarverslag en daarom kunnen jullie binnenkort een uitgebreidere nieuwsbrief verwachten.

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page